Het 11e bericht uit Canada: Persoonlijk bericht: Hoe verder?

Gepubliceerd op 19 april 2015 om 13:14

Zondag, 19 april 2015

De afgelopen dagen waren in een heel ander opzicht zwaar. Ik heb na de teleurstelling veel nagedacht en uitgezocht wat verstandig is.

 

IK GA DOOR!

 

Morgenmiddag vlieg ik naar Montreal in Quebec en vervolg daar mijn tocht.

Waarom?

  • Ik kon niet liften naar het einde van het eiland om met de boot over te gaan. Daar schiet ik niets mee op, want ook daar is het weer slecht.
  • Vliegen naar Saint John in New Brunswick was mijn eerste doel. Maar dat is erg duur (meer dan 600 dollar, zonder fiets en extra bagage). Daarbij zijn daar nu reële kansen op grote overstromingen in verband met het smelten van de enorme hoeveelheden sneeuw en de regen die daar de komende dagen gaan vallen.
  • Een vlucht naar Montreal op maandag kost mij, inclusief fiets,  ruim 400 dollar. Vanaf daar is het relatief veilig (genoeg) om door te gaan.

Al met al niet waarvoor ik hier kwam, maar ik wil jullie allen bedanken voor jullie medeleven en mooie woorden, want dat heeft geholpen om er anders naar te kijken. We gaan d'r voor.

IMG_1342.JPG

Groeten, Mchael

 

Han Schomakers, editor

Reactie plaatsen

Reacties

Ida
9 jaar geleden

Hi Michael, goeie keuze gemaakt man. Had je wel kunnen liften had je weer een ander groot risico tegemoet gegaan. Jammer dat je dit stuk door de omstandigheden moest overslaan maar het is helaas niet anders. Op naar Montreal morgen dus. Zet maar weer gauw op je blog hoe het vandaar verder gaat. Keep on smiling!!!!

Jackie
9 jaar geleden

Hoi Micheal!Wat een groots besluit van je om door te gaan!Alleen klopt er nu niets meer van je planning die op jesite staat??Enig idee wanneer je in onze buurt bent-zo ergens tussen Merrickville en Ottawa?We zouden je graag willen ontmoeten....enne.....ons aanbod geldt nog stteds hoor.....weet je van harte welkom!Heeb een goede vlucht naar Montreal...stay safe!Groet,Jackie en Klaas.

Han
9 jaar geleden

Een wijs besluit, Michael, het gaat uiteindelijk om de missie, dat moet boven alles staan. Het doel is mooi, maar de reis er naar toe geeft er de inhoud aan! Ik zal aan je denken. Overmorgen weer trap je de kilometers hopelijk weer onder de wieletjes weg! De man achterop!

Cathy & Rinus
9 jaar geleden

Hoi Michael, ik volg nu al weer een week je blog. Geweldig wat je gepresteerd hebt. Goeie beslissing heb je gemaakt (je vrouw en zonen willen je ook graag weer heel thuis hebben en je moeder). Ik vind het een hele prestatie en vind het geweldig dat je je droom probeer waar te maken en dat je dat gekoppeld hebt aan het goede doel. Ik bid dat je veilig je reis kan afmaken. Groetjes van je nicht Cathy, Rinus, Michael en Patrick.

Joke
9 jaar geleden

Z'n collega's willen hem anders ook graag weer heelhuids terug hebben hoor!
Al was het maar omdat we anders blijvend zijn werk over moeten nemen ;-)