Rating: 4.1666666666667 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Wouter
9 jaar geleden

Hoi Michael. Tijdje op vakantie geweest, maar lees nu tot mijn grote vreugde dat je missie geslaagd is! Top man. Vr. Gr. Wouter, HvNL

Dick Roest
9 jaar geleden

Hallo Michael,

Op de fiets- en wandelbeurs hebben wij elkaar gesproken en heb ik k een paar rondjes op je fiets mogen rijden. Dat je nu zover weg zoveel kilometers al hebt gefietst en zo ontzettend veel hebt beleefd, bijna onvoorstelbaar! Een paar keer heb ik over je expeditie gesproken met mijn klas, sommigen hebben je gevolgd en ook geschreven, maar voor de meesten was het toch te ver van hun bed. Regelmatig volg ik je berichten, nu moest ik toch ook zelf wat van me laten horen! Ik heb diepe bewondering voor je.
succes met het vervolg van je tocht,

Dick Roest

henri van veen
9 jaar geleden

hallo, een goede vriend van mij, michel zijp, vertelde mij over je missie. hij vroeg me of ik terry fox kende. hij is een van mijn inspiratiebronnen. een icoon is hij. ik wens je veel succes in een land dat ook mij na aan het hart ligt - ik ben er getrouwd én ontmoette in canada michel en leontien. sindsdien zijn mijn vrouw en ik met hen bevriend. ik heb enorm veel bewondering voor deze missie. never give up!

Jelte
9 jaar geleden

Michael nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!

Mary en Karel
9 jaar geleden

Gefeliciteerd met je verjaardag en succes met je tocht.

Erik Prins
9 jaar geleden

Beste Michael,

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Je begrijpt dat ik je traktatie enorm mis. Laten we afspreken dat we op de afdeling nog wat tegoed hebben.
Succes met je verdere doortocht.

Baancommissie Hoorn
9 jaar geleden

Michael,
Namens de Baancommissie Hoorn willen wij je van harte feliciteren met je verjaardag. Succes met fietsen. Proost!!!!

lineke dijkstra
9 jaar geleden

Dag Micheal, Fijn dat het nu goed gaat vanmorgen je moeder gesproken en zij is echt bere trots op je. Wij ook hoor!!
Morgen 12 mei is je 48e verjaardag in gedachten zij we bij je en drinken er een borrel op samen met Anita. "GEFELICITEERD!"
lieve groet van ons Lineke en Gerrit

Mariet Lont
9 jaar geleden

Dag Michael,Gaat het goed met je,ik hoop van wel. Al vast van harte gefeliciteerd met je verjaardag.Vanuit Hoorn een dikke knuffel en hou je goed, groetjes Mariet

Sytske
9 jaar geleden

Michael, ik bied je een slaap plaats aan in Mississauga, mocht je dat nodig hebben volgende week. QEW/Hurontario area, 10 min. Ten noorden vd Lakeshore. Stuur een mail.

Sytske (nicht van Klaas en Jackie)