Warme voeten!?

Gepubliceerd op 4 april 2015 om 09:52

Een klusje voor Schoe Care!!

Vandaag moet ik nog een paar zaken regelen die ik nog nodig heb voor mijn tocht.

Een reserve binnenband en een paar goede bandenlichters. Die plastic dingen buigen en zijn voor mijn grove banden geen optie.

2015-04-04115044-1.jpg

Ook heb ik een paar inlegzooltjes nodig voor mijn raceschoenen. Ondanks alle bescherming wordt de onderkant erg koud als je langer dan 1,5 uur in vorstige omstandigheden aan het fietsen bent. Op internet staan er wel zooltjes van schapen wol maar ik ga liever voor een stukje advies naar mijn schoenmaker toe. Daar breng ik ook mijn oude schoonrijschaatsen heen voor bijzondere reparaties en dat is altijd perfect.

Iwan zocht direct voor mij een stel zooltjes uit. Het is in Nederland wel een beetje over met de kou (denk ik zo) en zijn voorraad is weliswaar voldoende maar niet zomaar in maatje 48 tot 50!!

Gelukkig had hij er nog een stel. Iwan gaf aan dat er ook zooltjes zijn met een lage aluminium er tussen die echt tegen de kou zijn en dat hij die moet bestellen.

Nadat vertelde waarvoor het was en dat ik weinig tijd had gaf hij aan dat als ik een rol aluminiumfolie zou halen hij dat er keurig voor mij onder zou lijmen.

Zo gezegd zo gedaan en …Ik heb een stel prima zooltjes die ook nog eens perfect in mijn schoenen passen.

2015-04-04115053.jpg

Ik laat het Iwan weten hoe comfortabel mijn voeten blijven in de Canadese kou!

Schoe Care bedankt!!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.