Vakantie Canada

Gepubliceerd op 6 juli 2015 om 05:54

Voordat mijn vrouw en kinderen over kwamen heb ik nog 3 minuten zendtijd gerkegen op CBC nieuws. Geweldig en best lang. Ik ben daar echt dankbaar voor.

JeffandMikeTHANKS.jpg

Eindelijk was het dan zo ver dat ik mijn jongens en mijn vrouw weer ga zien.

Nadat ik mijn fiets bij het Hotel en Surrey gebracht heb ben ik met de Metro naar het vliegveld gegaan. Daar sta ik dan met een rode roos en een paar kleine cadeautjes te wachten.

Om 13:22 is het vliegtuig geland maar het duurt nog een hele tijd voordat ze eindelijk door de douane komen. Valk voordat ze door de douane kwamen moest ik toch nog even naar  de toilet. Toch te veel gedronken denk ik.

Als eerst kwam mijn jongste zoon naar me toe en de omhelzing en dat moment vergeet ik niet zo maar meer. Daarna mijn oudste zoon en zijn omhelzing sprak ook boekdelen. Wat heerlijk om elkaar weer in de arme te sluiten. Dan mijn vrouw en wat voelt dat goed. Dit ga je nooit meer doen hè? En dat is ook hoe ik voelde op dat moment. Wat heerlijk.

Na het ophalen van onze kanarie gele Jeep gaan we naar het hotel waar ik al ingecheckt had. We gaan dezelfde middag nog naar het centrum van Vancouver.  Echt genieten.

KickenJeep.jpg

Om even na 20:00 uur liggen ze allemaal in bed uitgeteld. Ik kan niet slapen en lig nu na maanden weer naast me vrouw. Ik heb uren naar ze liggen kijken. Wat heerlijk.

Eindelijkweersamen.jpg

Vandaag een rustige dag en weer naar Vancouver geweest. Het is behoorlijk warm. Weer rond de 36 graden en het is voor het eerst gewolkt een soort mist. Of het Smog is weet ik niet.

1408043395.jpg

We kijken op het Canada plein (Olympisch plein) naar de Finale women’s soccer tussen Japan en USA. Amerika wint met 5-2. Een heerlijke dag en ik geniet weer volop van mijn gezin.

voetbal.jpg

2661314_xbig-lnd.jpg

Toch mis ik wel het in beweging zijn een beetje.

 

indemetro.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Mourits
9 jaar geleden

Hy Michel raadpleeg de bos branden in Canada.
Dat je niet voor afgesloten wegen komt te staan.
Wat daar zoo maar kan op je rondreis
Fijne tijd met mekaar mourits

Ria Dijkstra
9 jaar geleden

Lieve Michael Ellen Kick en Toss.
ja Michael wat was je blij dat je je gezin weer zag , En dan die gele
jeep , dat vonden de mannen wel geweldig he.Nou geniet nu met z, n
allen, Dat hebben jullie wel dik verdiend.Een Dikke knuffel voor jullie
Groetjes Bonne en Ria.

Ida
9 jaar geleden

Ging toch nog maar ff naar je blog (ja kan niet weten of er toch nog iets op is geschreven toch?). Fijn verhaal. Leuk dat je nog even zendtijd kreeg. Hé man, wat een superhippe Jeep heb je gehuurd. Maak je de blitz niet met de fiets dan maar met een groot geel ander gevaarte.
Ga lekker met en van elkaar genieten de komende weken hè!
Heel veel groeten voor jullie vier van Ida.

Jackie
9 jaar geleden

Ik had hetzelfde gevoel als Ida.......toch even weer kijken.....je weet maar nooit.En ja hoor.....daar was ie weer!Oprecht blij ben ik voir je dat je eindelijk je loved ones weer bij je hebt( lees nu ook voor het errst de naam van je jongste telg!)
Lekker genieten nu maar van elkaar en van je o zo wel verdiende vakantie.Veilige kilometers in die gele kanarie van je.....goed,heeeel goed merk( ik heb zelf zo'n rooie!) en maak van je laatste weken hier ook wat onvergetelijks.
Voor alle vier heel veel mooie momenten samen.
We lezen je hier vast nog wel een keertje,Michael.......?
Ik ga nu eerst even zien of je drie minuten zendtijd hier ook staan.
Heb het goed samen,lieve groet voor allen vanuit Perth,Ontario.

frank
9 jaar geleden

Geniet van elkaar. Jij hebt het verdient en vrouw en boys ook. Super gedaan...jouw actie. Ik voel mij trots om jou te kennen. Jij bent een TOPPER. Nogmaals genieten!!!!!@

trees bavelaar
9 jaar geleden

Hallo alle vier, Wat fijn dat jullie nu lekker weer samen zijn en heerlijk vakantie kunnen vieren. Geniet er van. Ik heb genoten van je blogs Michael! Tot ziens in Berkhout.

Marjolein
9 jaar geleden

Gefeliciteerd met het feit dat je het hebt volbracht en je doorzettingsvermogen! Nu even lekker genieten!
Als je terug bent in Nederland hebben we contact!

Miryam Schobben
9 jaar geleden

Hallo Michael,

Wat geweldig dat je de eindstreep hebt gehaald! Ik vond het bijzonder en inspirerend om je te interviewen en te volgen.
Geniet nu maar lekker met je gezin van een welverdiende vakantie. We zullen ons vast treffen op de landelijke ledendag.
Petje af voor je: chapeau!

Hartelijke groet,

Miryam.

Hans Feld
9 jaar geleden

Wat een mooie verhalen, en dan nu nog vakantie met je gezin, fantastisch toch. En straks weer naar huis. Je schrijft dat je een beetje beweging mis...........................Je kunt altijd op de fiets naar Berkhout teruggaan. Geniet nog even daar en een behouden terugreis, en tot ziens , hopelijk op de ijsbaan. Het is zo weer oktober. Groetjes Hans

Sylvia Miedema
9 jaar geleden

Hoi Michael en familie. Wat klonk het ver weg op 9 April; 3 maanden fietsen in Canada met zo'n missie. Maar wat is de tijd snel gegaan. En nu heerlijk genieten samen met je gezin. Je dagelijkse belevenissen zal ik missen.
En dan na je vakantie weer in het gewone leven. Wat zal dat afkicken zijn.
Je bent een topper. En hopelijk tot gauw.
Nog iets gehoord van Rtl?
Ga ook nog een mail sturen. Geniet van het mooie Canada en je gezin en een goede reis.

Henriëtte
9 jaar geleden

Een beetje late reactie, maar niet minder gemeend. Fijn om te lezen dat het weer zo'n hartelijk weerzien was met je gezin. Was ook wel een lange tijd. Er zijn vast een heleboel mooie plekjes om samen naar toe te gaan en om er samen van te genieten. Jullie hebben het verdiend.