Het 35e bericht uit Canada: Persoonlijke bijdrage uit Sudbury

Gepubliceerd op 12 mei 2015 om 02:24

Even een persoonlijke bijdrage. Weet dat ik elke dag (als het mogelijk is i.v.m. internet) alle berichten lees en… ik wil iedereen bedanken die me steeds weer een berichtje stuurt. Geweldig.

Ook ben ik erg dankbaar voor de hulp van Han en zijn vrouw die recent wat ondersteuning van mijn broer Albert krijgen met wat vertaalwerk. Het is echt meer werk dan ik dacht en zij doen enorm hun best.

En ik ben vandaag 48 geworden en daar ben ik echt trots op. Ik durf nu wel eerlijk te zijn en te zeggen dat er momenten geweest zijn de aflopen jaren dat ik bijna overtuigd was de 50 niet te halen. Dat is nu anders. Daarom vier ik mijn verjaardag (zie de foto als bewijs!).

feest.jpg

Als verjaardagscadeau ben ik op CTV geweest en hebben twee radio stations aandacht aan mijn tocht besteed. Top! (zie media).

Als laatste wil ik mijn vrouw en zoons bedanken voor hun support. Zij reizen mee in een reis die zij niet gekozen hebben. Dat blijft een moeilijk iets om degenen die je het meest na staan (waaronder ook andere familieleden) achter te laten voor 3 maanden, in de wetenschap dat het best spannend is.

Voor mijn collega’s wil ik zeggen jullie kunnen nu aan de taart beginnen hoor. Nu mag het :-)

Foto2.png

Ook jullie wil ik bedanken voor jullie support in het volgen van mijn blog. Kortom ik voel me vereerd met al deze aandacht.

 

We maken er een feestdag van!

Groeten Michael

Reactie plaatsen

Reacties

Jackie
9 jaar geleden

Goeieavond bijna jarige Job!heel Nederland ligt op een oor al,dus ben ik nu de eerste-:)!Van harte proficiat met de start van een vast remarkeble nieuw levensjaar voor je.Ik hoop dat het een jaar wordt dat je toelacht op alle fronten van je leven....nu nog even " hier", straks weer lekker thuis bij moederman en kinders.Wens je veel kracht,plezier,mooie avonturen,Fijne mensen tijdens je tocht,geen beren op je weg,mooi weer en een onvergetelijke finish strakjes.Last but not least.....dat heel veel mensen meer weten van Sarcodiose,en dat daarmee je doel -min of meer-is bereikt.Dat zou een leuk verjaarskado zijn,toch?!Voor nu: heb een goede nachtrust......er moet nog veel werk door je verstouwd worden!We keep following you-:)!Verjaardags knuf vanuit Perth!

Gerda Kuipers
9 jaar geleden

Michael, van Harte gefeliciteerd.
Dank voor je persoonlijke bijdrage vandaag. Het is iedere dag weer een verrassing of er een bericht op je blog is en wat je hebt meegemaakt. Heel fijn om het te volgens.
Veel succes!!!
Groeten uit Hoorn.

Melvin
9 jaar geleden

Hoi Beste Michael,

Ik snap nu een beetje waarom je zo graag naar het westen wilde fietsen... Je wilde je verjaardag (en dus een jaartje erbij) zo lang mogelijk uitstellen! :-))
Nou je bent toch ingehaald door de tijd!
Van Harte Gefeliciteerd!!!! In gedachte vieren we een feestje. (repost)

Ida
9 jaar geleden

Gefelicitaart Michael met je verjaardag. Had ik gisteren al gedaan maar ik zie het niet meer terug vandaag dus misschien is het verloren gegaan. Bij deze dan nog maar een keertje versturen. Zal gauw het CTV interview gaan lezen.
Versier de boel maar verder deze dag en groet van Ida.

Ria Dijkstra
9 jaar geleden

Lieve.Schat.Harteljik.Gefeliciteerd.met.je.verjaardag.je.heb.je.zelf.al.goed.versierd.geweldig.maak.er.vandaag.een.mooie.dag.van.Geniet.en.verwen.jezelf.Wji.gaan.om.half.5.naar.Ellen.om.je.verjaardag.een.beetje.te.vieren.leuk.hoor.ik.kan.je.nu.niet.even.knuffelen.jammer.maar.dat.doen.we.wel.als.je.weer.thuis.bent.Michael.we.hopen.dat.je.reis.verder.goed.zal.verlopen.ja.je.bent.nu.48.jaar.Pas.op.je.zelf..Bonne.en.ik.zjin.zo.trots.op.je.van.ons.hier.heel.veel.liefs.en.een.dikke.KUS.van.je.moeder×××.

Mieke Peetoom
9 jaar geleden

Lieve Michael, van hart gefeliciteerd met je verjaardag, deze verjaardag zal je echt nooit meer vergeten. En eenzaam ben je ook niet met al die volgers die zoveel respect hebben voor je inzet en zo met je meeleven!
Ga zo door, straks kan je je verslagen in boekvorm uitgeven ter herinnering!.

Club van 67 :-)
9 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd! De bijzonderste verjaardag ooit?!
Een mooier kado had je jezelf denk ik niet kunnen geven (tussen het afzien door natuurlijk).
We missen je nu natuurlijk wel bij de lunch in het GP maar dat doen we als je terug bent nog wel eens uitbundig over!
GENIET!!!
xxx

Suzanne
9 jaar geleden

Michael van harte gefeliciteerd vanuit het zonnige Turkije! Ik zal je wat van de zon hier sturen :D Je doet het echt goed en het blijft leuk om je te volgen op naar nog meer media aandacht!

Wel jammer dat ik geen stukje taart kan proeven want ziet er erg lekker uit!

Groetjes,

Suzanne van Bezooijen

Ann Foster
9 jaar geleden

Happy Birthday Michael! Congratulations and may you celebrate many, many more birthdays. Be strong and carry on.
Lots of love from all of us.
Ann

Cathy scherpenisse
9 jaar geleden

Hoi Michael, van harte gefeliciteerd. We wensen je nog vele jaren toe van vreugde en gezondheid. Geweldig te lezen van al je avonturen en uitdagingen die je dit jaar meemaak. We wensen je veel sterkte en kracht toe voor de komende fietsetappes.
Bless you, Cathy, Rinus (en je oom Harm en tante Elly uit Hoorn)

Han
9 jaar geleden

Fietsen voor mij in Nederland steekt schril af met wat jij aan het doen bent
...stikjaloers heet zoiets! Ik rij graag dit jaar nog eens een toertje met je!

Ria Dijkstra
9 jaar geleden

Lieve.Schat.Harteljik.Gefeliciteerd.met.je.verjaardag.je.heb.je.zelf.al.
goed.versierd.geweldig.maak.er.vandaag.een.mooie.dag.van.Geniet.
en.verwen.jezelf.Wji.gaan.om.half.5.naar.Ellen.om.je.verjaardag.een.
beetje.te.vieren.leuk.hoor.ik.kan.je.nu.niet.even.knuffelen.jammer.
maar.dat.doen.we.wel.als.je.weer.thuis.bent.Michael.we.hopen.dat.je.
reis.verder.goed.zal.verlopen.ja.je.bent nu weer wat ouder dus pas
Op jongen Bonne en ik zjin erg trots op je Heel veel liefs van ons
en een dikke kus van je moeder×××

Ronald
9 jaar geleden

Michael, van harte gefeliciteerd. Weer een jaartje ouder en wijzer zeggen ze meestal. Jij bent inmiddels al zoveel wijzer geworden, das niet te bevatten. Wat een levenservaring en vrienden/kennissen heb jij in deze afgelopen maand opgedaan.
Ga zo door, je pr-acties lopen ook behoorlijk en de olievlek wordt alleen maar groter. Je gaat je gestelde doel zeker wel bereiken.

Marijke en Liesbeth
9 jaar geleden

Hi jarige Michael,

Van harte gefeliciteerd met je 48e verjaardag.
Dat het allemaal goed met je mag gaan tijdens je fietstocht en vooral keep your bike rowling!

Jackie
9 jaar geleden

Ik heb het wel te doen hoor met Ellen en de jongens en je moeder,Michael!Als je nu fiets en het wat in Noord-Ontario net zo lekker als hier in Perth,hoop ik zo dat je de wind in je rug hebt.o my!De vlaggen hier staan weer stak!
Moeder van Michael,Ellen en jullie jongens: heb ondanks feestvarken's afwezigheid toch een leuke verjaardag ter ere van hem!Het zal ook voor jullie erg raar zijn om hem zolang niet te zien.Vanuit Perth,Ontario een groet voor jullie allen!

Rijk
9 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd en succes verder

Roel
9 jaar geleden

Hoi Mike, Dat was een mooi interview op tv. Ga zo door. Gr Roel

Ria
9 jaar geleden

Gefeliciteerd 48 !!!!

Karen
9 jaar geleden

Hoi Michael.
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een bijzondere plek om je verjaardag te vieren.
Heel veel succes met het vervolg van je tocht. Mooi om te lezen wat je allemaal meemaakt en wie je allemaal ontmoet. Zet 'm op!!!

Joke
9 jaar geleden

Hey Michael, jarige job! Heel hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Geweldig zo lekker als je weer fietst! Volgens mij worden je benen al behoorlijk sterker, en heb je de smaak van het fietsen goed te pakken gekregen.
Dikke verjaars-hug, en ook vandaag ben je weer niet alleen, moet je toch eens zien met hoevelen we je volgen, en degenen die reageren zijn nog maar een deel van de lezers.
Fijne verjaardag verder, en tot de volgende blog!

Hans Feld
9 jaar geleden

GEFELICITEERD Kanjer.

Leyla
9 jaar geleden

hieperdepiephoeraaa. Gefeliciteerd Michael. Zet m op. Carpe dièm.

Tim
9 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren :) geniet van canada

Klaas
9 jaar geleden

Van harte Gefeliciteerd, Succes verder daar.

Iwan
9 jaar geleden

Briljante foto!