Een Berkhouter te zien op RTV Noord-Holland!

Gepubliceerd op 8 april 2015 om 18:26

Woensdag, 8 april 2015 

Vanmorgen vroeg ben ik geïnterviewd voor RTV Noord-Holland. Het radio interview is te beluisteren door op onderstaand plaatje te klikken.

Morgen, donderdag stap ik 's middags in het vliegtuig. Na een reis van ongeveer 17 uur zal ik op de plaats van bestemming zijn in Canada. En dan gaat voor mij het grote avontuur beginnen...

RTVNoord-Holland-6.jpg

Op de foto zie je mij met mijn fiets die netjes is ingepakt om als 'handbagage' mee te mogen.

Morgen ben ik trouwens ook nog te zien op RTV Noord-Holland. Ik ben uitgebreid geïnterviewd over mijn uitdaging door het programma 'NH buurten'. Mijn moeder komt ook in beeld om te vertellen wat zij van mijn uitdaging vindt.

Tenslotte is er een gesprek met Han Schomakers. Hij is een collega van de gemeente Zaanstad die tijdens mijn afwezigheid mijn website zal bijhouden door regelmatig berichten te plaatsen. Han heeft een speciale relatie met mijn uitdaging, omdat zijn ouders sarcoïdose patiënten waren die beiden aan deze ziekte zijn overleden.

Na morgen komt er een link naar de uitzending in een nieuwe blog!

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Joke Oegema
9 jaar geleden

Goede reis en succes Michael! Hou je taai, en ik hoop snel wat vanaf de andere kant van de grote plas van je te horen!

Justine Schlatmann
9 jaar geleden

Hoi Michael,
Nu gaat het echt beginnen! Ik wens je een goede reis. Je hebt alles zo goed voorbereid dat het niet anders dan een heel mooi avontuur zal worden. Geniet er van!